Additiv til dieselmotor og benzinmotor

Vi har hos Fynbo Biler stor erfaring med reparation og vedligeholdelse af biler både hvad angår biler med diesel- og benzinmotorer. Vi tilbyder bl.a. additiv til dieselmotor og benzinmotor.

​Der er mange forskellige komponenter på en bil, som kræver den rette vedligeholdelse, og har du ikke den store erfaring med dette, så kontakt os, hvis du bor eller befinder dig i områder nær Odense eller Langeskov. 

​Beskyt din bil med additiv til BENZINMOTOR eller dieselmotor

​Motoren er essentiel for bilens køredygtighed, og derfor skal denne fungere optimalt. Her er additiv til dieselmotor og benzinmotor det helt rette produkt. Additiv er servicerens til brændstoftanken og hjælper med at rense og beskytte alle komponenter i din bils brændstofsystem.

​Vi tilbyder alle vores kunder additiv til benzinmotor eller dieselmotor i forbindelse med det regelmæssige eftersyn, og vi gennemgår samtidigt alle motordelene for defekter og eventuelle skader.

Uanset om du er ejer af en ny eller ældre bil, så vil der altid opstå naturlig slitage på bilen og alle dens komponenter. Der vil sætte sig snavs, rust og olie, hvilket produktet hjælper med at fjerne. Vi anvender altid WÜRTH-additiv til opgaven - et kvalitetsprodukt på et stort marked.

​Additiv til benzinmotor og dieselmotor er ikke noget nyt og revolutionerende produkt, men derimod et ganske almindeligt servicerensemiddel. Med additiv til dieselmotor og benzinmotor sikrer du dig en velfungerende motor på din bil, og du vil samtidig kunne køre mere økonomisk og lidt længere på literen.

Vil du vide mere?

Er det længe siden, din bil har været til eftersyn, og vil du i den forbindelse gerne give den en omgang additiv? Ring til os på telefon 70 23 13 50 for mere information om additiv til benzinmotor og dieselmotor.